Welkom
over ons
Opleidingen
overzicht opleidingen
Projecten
overzicht projecten
Detacheren
expertise inhuren?
Contact
contact informatie

  Microsoft Learning Blog

  In het Microsoft Learning Blog hieronder geven we zoveel mogelijk alle laatste informatie omtrent Microsoft Training, Examens en Certificeringen.

  Mocht u een opmerking of bijdrage hebben die u wilt delen dan kunt u deze ons mailen:

  Microsoft Learning mail

  Indien de informatie overeenkwam met wat u zocht en u van mening bent dat wij die op een begrijpelijke wijze voor u beschikbaar gesteld hebben dan kunt u ons daarvoor belonen en andere mensen van dienst zijn door ons op facebook te liken of onze link via linkedin te delen.

     Next Generation Certification


  Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) en Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) zijn Microsoft's nieuwste certificeringen van 2012 voor professionals die hun IT-organisatie naar de cloud kunnen leiden. Aan deze nieuwe MCSE en MCSD certificeringen kunt u die IT-professionals herkennen met brede en uitgebreide vaardigheden in de allernieuwste Microsoft-oplossingen.  • Met de Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificering bent u in staat om het design op te leveren voor een ingewikkelde Enterprise omgeving en weet u alles van zowel beheer als troubleshooting ten behoeve van de meest uitgebreide System Center (2012) en Microsoft Server 2008R2 omgeving.


  • De Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering is benodigd voor uw meest ambitieuze IT-professionals die de nieuwste Server 2008 omgevingen gaan beheren. De MCSA certificering is ook de basis certificering die benodigd is om de ​​MCSE certificering te behalen.


  • De Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) certificering is de hoogst mogelijke erkenning van zeer ervaren en kundige Microsoft Specialisten. Hiervan lopen er maar een paar in Nederland rond.  The Microsoft Knowlegde Piramid ClassificationMicrosoft CertificationsMicrosoft Cloud-built Certifications
  Master

  The pinnacle of distinction for experienced IT professionals

  Expert

  The globally recognized standard for IT excellence

  Associate

  The foundation for your career in IT   
  Microsoft Learning Index  Windows 7 Certified Blog


  Windows 8 Certified Blog


  Windows Server 2008 Certified Blog


  Windows Server 2012 Certified Blog


  MCSE, MCSA en MCITP trajecten


  Microsoft Virtual Academy


     Windows 7 Certified Blog


  In het Windows 7 Certified Blog hebben we zoveel mogelijk de laatste informatie over Windows 7 trainingen, examens, certificeringen en (gratis) lesmateriaal weergegeven.
  Klik op de Windows 7 Certified Blog link hierboven voor het Windows 7 Certified Blog.

   

  Windows 8 Certified Blog


  In het Windows 8 Certified Blog hebben we zoveel mogelijk de laatste informatie over Windows 8 componenten en features, trainingen, examens, certificeringen en (gratis) lesmateriaal weergegeven.
  Klik op de Windows 8 Certified Blog link hierboven voor het Windows 8 Certified Blog.

   

  Windows Server 2008 Certified Blog


  In het Windows Server 2008 Certified Blog hebben we zoveel mogelijk de laatste informatie over Windows Server 2008 trainingen, examens, certificeringen en (gratis) lesmateriaal weergegeven.
  Klik op de Windows Server 2008 Certified Blog link hierboven voor een overzicht van alle Windows Server 2008 R2 trainingen, examens, certificeringen en (gratis) lesmateriaal.

   

  Windows Server 2012 Certified Blog


  In het Windows Server 2012 Certified Blog hebben we zoveel mogelijk de laatste informatie over Windows Server 2012 componenten en features, trainingen, examens, certificeringen en (gratis) lesmateriaal weergegeven.
  Klik op de Windows Server 2012 Certified Blog link hierboven voor het Windows Server 2012 Certified Blog.

   

  MCSE, MCSA en MCITP trajecten


  Klik op de MCSE, MCSA en MCITP trajecten link hierboven voor een overzicht van alle Microsoft MCITP trajecten.

   

  Microsoft Virtual Academy


  Klik op de Microsoft Virtual Academy link hierboven voor de website van Microsoft Virtual Academy.
  De Microsoft Virtual Academy (MVA) is de plek bij uitstek, waar IT-professionals gratis cloud-computing online-trainingen kunnen volgen. MVA is laagdrempelig en een unieke manier om zowel kennis als praktijkervaring op te doen. MVA leidt u door realistische implementatiescenarios op basis van de laatste Microsoft cloud-technologieën. U bepaalt zelf wanneer en waar u leert, en doet dat helemaal in uw eigen tempo met alle ondersteuning die u nodig heeft.

   

   
   
  © 2013   GET ON ICT    Voorwaarden
  Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Facebook   Follow GET ON ICT on LinkedIn   Mail GET ON ICT
  026-3618779