Welkom
Referenties
Blogs
Training
Projecten
P-IT-Bull-B-log 

   Sealiberty Cruising BlogSealiberty Cruising Blog

Pit Info - Jeroen Spaander


Begin dit jaar is ons volgende vijf jaren plan in werking getreden waarbij als einddoel de lang naar uitgekeken (never-ending?) wereldreis staat.

Naast de voorbereiding aan het schip, de training en het financiele draagvlak hebben we ook een website ten behoeve van het verslaan van die voorbereiding en de reis verslagen gemaakt.

Onze Sealiberty Cruising Website inclusief blog is nu al lekker gevuld met flink wat mooie reis verhalen, fotoos en filmpjes dus mocht je nog een paar minuten over hebben dan zou ik het leuk vinden indien je er even een blik op werpt en als je zin hebt nog wat opbouwende kritiek achterlaat.

Indien je op de Sealiberty Cruising Blog link (rechts boven in de storm) klikt dan krijg je een duidelijke index te zien zodat je makkelijk even snel kan langswippen op de pagina's die je interesseren.

Veel plezier :)

 
   KLIK HIER

10 Regels voor IT Consultants

Pit Info - Jeroen Spaander


Vandaag kwam ik weer iets tegen waarvan ik denk dat het de moeite waard is om te delen. Bent u een kei in uw werk, stressbestendig, mondig en houdt u van een uitdaging en bakken met geld verdienen? Dan is de wereld van consultancy eventueel de plek voor u. Bent u benieuwd naar de tien beste tips die ik hierover ben tegengekomen? Klik op het plaatje links (boven de I Like Pitbullblog on Facebook button) om de vertaling van: 10 Unwritten Rules of Consulting (Written Down) zichtbaar te maken.

Indien u al volgens die tien regels leeft en inderdaad een kei in uw werk bent en daarnaast ermee klaar bent om voor een baas te werken, neem dan even contact op met mij.
Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen. 
Klik hier om Sinterklaas
zichtbaar te maken!SinterPietVorig jaar rond halverwege december hoorde ik gestommel en gerommel op het dak en zo goedgelovig als ik ben dacht ik Sinterklaas een vroeg welkom te heten. Vol verwachting zat ik naar onze houthaard te kijken, mobieltje in de hand om aan de ene kant snel een foto op facebook te kunnen posten en daarna 112 te kunnen bellen als Klaas zijn kont zou branden.

Het geschuivel en gerommel op het dak bleef aanhouden en zo hulpvaardig als ik ben ging ik onze zuiderburen even de weg wijzen. We wonen op een groot rood schip in de haven van Arnhem en het lag voor de hand dat die oude baas zich vergiste en het in zijn hoofd had gehaald om met onze boot huiswaarts te keren.

Wat schetste mijn verbazing toen ik boven op het dek stond: zeker geen Klaas te zien en Piet ook bijna niet. Toen ik dichterbij kwam zag ik dat Piet er nogal Marokkaans uitzag en nu wil ik zeker niet dissen door te zeggen dat een Marokkaan geen Piet mag zijn maar mijn twijfel sloeg op dat moment toe. Piet die Piet niet was ging er opeens snel vandoor en bij mij ging toen het lampje branden. Volgens mij verdient die stoute Niet Piet de roe!

We hebben vorig jaar de Goedheiligman en Pietervrienden uiteindelijk helemaal niet meer gezien. Dit jaar hebben we camera's op het dak geplaatst. Zijn jullie ook zo benieuwd hoe de Sint zijn paard over onze loopbrug dirigeert? Klik op de link helemaal rechts (boven de facebook link) en nu maar stilletjes afwachten... Lieve Sint, vergeet u ons dit jaar niet?


OMG - they killed black Pete... 

   KLIK HIERDe financiële crisis bekeken door de ogen van een bankier

Pit Info - Jeroen Spaander


Onlangs kwam ik een interview op de site van Euribor (Europese tegenhanger van Libor) tegen, waarin een bankier van BNP Paribas Fortis bank en tevens hoogleraar op diverse universiteiten zijn mening over de oorzaken, risico's en gevolgen inclusief een stappenplan voor deze crisis uiteen heeft gezet. Hij gaf daarmee voor mij een schrikbarend, uniek en helder beeld op de werkwijze van de financiële sector bekeken door de ogen van een bankier.

Klik hier om het vertaalde interview inclusief samenvatting (onderaan) te lezen.

Bent u wel benieuwd maar wilt u enkel even snel de samenvatting lezen (en de reden waarom ik deze blogpost geplaatst heb)? Klik op het 100 euro biljet


 De Weerwolf en de Geitjes

de-weerwolf-en-de-geitjes-1 Begin 1996 werd ik uitgezonden met de eerste IFOR lichting centraal Bosnië in (tot aan de tanden toe bewapend) om de weerwolven die daar beestachtig huisgehouden hadden, onder dreiging van zwaar militair geweld in toom te houden. Vergeleken met de situatie van Dutchbat 3 hebben wij het daar eenvoudig gehad. Wij kregen wel het mandaat, de mogelijkheden, de steun en de middelen mee.

Ik heb mij de afgelopen jaren vaak geïrriteerd aan mensen die van toeten noch blazen wisten, maar wel de jongens van Dutchbat III veroordeelden voor hun manier van optreden in Srebrenica.

Voor diegene die wel van toeten en blazen wil weten, heb ik mij het sprookje van de wolf en de geitjes aangemeten om mijn versimpelde kijk op de val van Srebrenica weer te geven: KLIK HIER Desktop Virtualisatie


KLIK HIER
Wat is Desktop Virtualisatie?

Medewerkers worden steeds mobieler. Ze willen altijd en overal bij hun toepassingen en gegevens kunnen, geheel naadloos, op allerlei verschillende apparatuur, zoals hun laptop, mobiele telefoon en de pc thuis. Maar voor de IT-afdeling is het erg belangrijk dat alle voorschriften worden nageleefd en dat ze de omgeving van hun organisatie op een verantwoordelijke en efficiënte manier kunnen beheren.

Microsoft Desktop Virtualization houdt met al deze vereisten rekening. Organisaties krijgen een uitgebreid pakket aan oplossingen om de gebruikers te laten werken waar en waarop ze maar willen, terwijl de naleving van voorschriften en het systeembeheer worden verzorgd via een centrale en eenduidige infrastructuur.

Bent u benieuwd naar de onderdelen die bij Desktop Virtualisatie horen?
Ik heb een korte maar duidelijke samenvatting gemaakt die zichtbaar wordt indien u rechts op het plaatje klikt.
Mocht u daarna nog meer willen weten over App-V dan mag u op deze link klikken: App-V Blog

 11 Luchtmobiele Brigade

Pit Info - Jeroen Spaander


In 1993 was ik met 17 jaar op zoek naar huisvesting, een doel en wat centjes. In de TV gids zat een flyer waarin de net opgerichte 11de Lucht Mobiele Brigade door defensie werd aangeprezen als het neusje van de zalm. Als kind leek het leger me wel wat en ik was op zoek naar een uitdaging. Aangezien mijn zilvervloot rekening leeg was en ik de moeder van mijn toenmalige vriendin niet eindeloos kon belasten leek me het de beste keus en ik schreef me nog dezelfde dag in voor de opleiding.

Mijn leeftijd was in de eerste instantie een probleem maar na een goed gesprek met een kapitein van het selectiecentrum in Hollandse Rading en een brute uithouding en gezondheid test werd ik toegelaten tot de gelederen van de nieuwe elite eenheid 11-LMB.

Door schade en schande wordt men wijs en blijkbaar moest dat een paar jaar duren voordat ik wijs genoeg was om te beseffen dat ik mijn anti autoritaire houding had mee moeten nemen in mijn keuze van destijds. Het leger is natuurlijk gebaseerd op hierarchie en die opbouw van rang is niet altijd het resultaat van kennis, kunde en intellect. Daarnaast schonk onze bar gevestigd in de schuilkelder onder onze slaapzalen, bier voor 70 cent met als resultaat heel wat dode hersencellen en een flink aantal dagen voor de militaire rechtbank door de jaren heen.

Na mijn ervaring in Bosnie waar ik begin 1996 met de eerste IFOR lichting mee mocht om de Serviers in toom te houden leek het me beter om iets te gaan leren voor iets wat echt geld en toekomst zou opleveren en na twee jaar op kosten van Defensie alle mogelijke IT Trainingen gevolgd te hebben ben ik na acht jaar Lucht Mobiele Brigade dan toch eindelijk uit Defensie gestapt. Ik heb bij LMB de beste maar ook zeker de slechtste tijd van mijn leven gehad.

Informatie over de 11de Air Manoeuvre Brigade


Nec temere nec timide


noch roekeloos noch vreesachtig


 Next Generation Certification


 HIT ME!Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA), Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) en Microsoft Certified Solutions Developer (MCSD) zijn Microsoft's nieuwste certificeringen van 2012 voor professionals die hun IT-organisatie naar de cloud kunnen leiden.

Aan deze nieuwe MCSE en MCSD certificeringen kunt u die IT-professionals herkennen met brede en uitgebreide vaardigheden in de allernieuwste Microsoft-oplossingen.
U kunt er gerust op zijn dat zij de allerlaatste technische kennis in huis hebben aangezien zij om de drie jaar hun certificering naar het nieuwste niveau dienen te tillen.De Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificering geeft aan dat u in staat bent om het design op te leveren voor een ingewikkelde Enterprise omgeving en weet u alles van zowel beheer als troubleshooting ten behoeve van de meest uitgebreide System Center (2012) en Microsoft Server 2008R2 omgeving.

De Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering is benodigd voor uw meest ambitieuze IT-professionals die de nieuwste Server 2008 omgevingen gaan beheren.
De MCSA certificering is ook de basis certificering die benodigd is om de ​​MCSE certificering te behalen. De Microsoft Certified Solutions Master (MCSM) certificering is de hoogst mogelijke erkenning van zeer ervaren en kundige Microsoft Specialisten.
Hiervan lopen er maar een paar in Nederland rond.


The Microsoft Knowlegde Piramid Classification
Microsoft Certifications
Microsoft Cloud-built Certifications

Master


The pinnacle of distinction for experienced IT professionals


MCM (Master)


MCSM (Solutions Master)
Expert
The globally recognized standard for IT excellence MCITP (IT Professional) MCPD (Professional Developer) MCSE (Solutions Expert) MCSD (Solutions Developer)
Associate
The foundation for your career in IT MCTS (Technology Specialist) MCSA (Solutions Associate)

 Windows Server 2008 MCSA

Microsoft Learning - Jeroen SpaanderDe Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) certificering is benodigd voor uw meest ambitieuze IT-professionals die de nieuwste Server 2008 omgevingen gaan beheren. De MCSA certificering is ook de basis certificering die benodigd is om de ​​MCSE certificering te behalen.


Exam 640: Windows Server 2008: Active Directory, Configuring plusExam 642: Windows Server 2008 Network Infrastructure, Configuring plusExam 646: Windows Server 2008, Server Administrator equalsMCSA: Windows Server 2008


 MCSA Windows 8

Microsoft Learning - Jeroen Spaander


De Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 certificering is bedoeld voor de meest ambitieuze IT-professionals die de nieuwste Windows (8) Desktop omgeving gaan inrichten, uitrollen en beheren. Daarnaast hebben zij alle kennis in huis om in een Enterprise omgeving de applicaties op de juiste wijze beschikbaar te stellen aan hun klanten.

Indien u geen Windows 7 Desktop certificering op zak heeft dient u het volgende traject te volgen:Indien u al een Windows 7 certificering (MCITP / MCSA) heeft en wilt upgraden naar MCSA Windows 8 dient u het onderstaande traject te volgen:

 Windows Server 2008 MCSE

Microsoft Learning - Jeroen SpaanderMet de Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificering bent u in staat om het design op te leveren voor een ingewikkelde Enterprise omgeving en weet u alles van zowel beheer als troubleshooting ten behoeve van de meest uitgebreide System Center (2012) en Microsoft Server 2008R2 omgeving.


MCSA: Windows Server 2008plusExam 247 - Configuring and Deploying a Private Cloud with System Center 2012plusExam 246 - Monitoring and Operating a Private Cloud with System Center 2012equalsMCSE: Private Cloud


 Windows 8 Microsoft Press lesmateriaal

Microsoft Learning - Jeroen Spaander

Nieuw! Gratis Introducing Windows 8 Microsoft Press Ebook
Klik op het plaatje hier rechts om het gratis Introducing Windows 8 Microsoft Press Ebook meteen te downloaden of klik op de link om naar de Microsoft Press website te gaan.

Al 25 jaar heeft Microsoft Press, de uitgever van Microsoft, een uitgebreid aanbod aan publicaties ontwikkeld om u te helpen het meeste uit de Microsoft producten en technologieën te halen ongeacht uw functie, vaardigheden, en het niveau van uw deskundigheid.
Microsoft Press-boeken en middelen zijn zijn over de hele wereld in tientallen talen beschikbaar en zijn geschreven door experts uit de industrie.
De uitgaven helpen zowel nieuwe gebruikers, ervaren gebruikers en IT-professionals bij het zo snel mogelijk leren optimaal gebruik te maken van de Microsoft-technologie.
Microsoft Press biedt boeken, cd's, zelfstudietrainingskits en video's om tegemoet te komen aan de verschillende wensen en voorkeuren om te leren.

De boeken worden uitgebracht in series, elke serie is geschikt voor de verschillende niveau's gebruikers.
Voor beginners zijn er de Plain & Simple- en Step by Step-series.
Voor de IT-professionals die bij willen blijven en kennis willen nemen van de laatste technologie is er een groot aantal uitgaven.
Ook voor developers is er een groot aantal uitgaven binnen zeer specifieke aandachtsgebieden.
Tijdens onze klassikale trainingen maken wij uitsluitend gebruik van de Microsoft Press Training Kits om het hoogste niveau van kwaliteit te garanderen.

U vindt een volledig overzicht van de verschillende series op de Microsoft Press-site.

De Microsoft Press-boeken zijn bij ons te bestellen in combinatie met aanvullend lesmateriaal, oefenexamens of in combinatie met onze online virtuele training-omgeving.

Ik wil graag een MS Press boek bestellen en tevens informatie aanvragen omtrent extra oefenmateriaal...

 Examen 70-687: Configuring Windows 8 Training

Microsoft Learning - Jeroen Spaander

 Configuring Windows 8 Training    


Deze Windows 8, Configuring training ten behoeve van het 70-687 examen is bedoeld voor kandidaten die werken of werkzaam willen zijn in een middel tot zeer grote IT omgeving waar beroepsmatig Windows 8 als desktop systeem gebruikt wordt. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitrollen, beheren, onderhouden en het oplossen van problemen op het Windows 8 operating systeem. Bent u een Microsoft beheerder, Consultant, of een Migratie Specialist of heeft u ambitie om die functie te betrekken? Dan is deze training uitermate geschikt voor u.

Het Configuring Windows 8 examen (70-687) telt mee voor de voor de volgende Microsoft certificering:

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 8
 
windows-8-training


Inhoud:

 • Het installeren, upgraden en migreren van Windows 8
 • Het configureren van hardware en applicaties
 • Het installeren en configureren van applicaties via de Windows Store
 • Het beveiligen van bestanden doormiddel van EFS
 • Het beveiligen van de Windows 8 desktop (authenticatie en authorisatie management)
 • Het configureren van netwerk connectiviteit
 • Het configureren van toegang en rechten
 • Het configureren en problemen oplossen ten aanzien van mobiele computers
 • Het monitoren en onderhouden van systemen met Windows 8
 • Het configureren van backup en herstel opties
 • Het configureren van UAC (User Account Control)
 • Het configureren van Hyper-V
 • Scripting met Powershell


Extra Informatie:

Windows 8 Certified Blog
Managing and Maintaining Windows 8 Training
Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training

 

Minimale voorkennis:

 • Basis XP of Vista of Windows 7 kennis
 • Basis TCP / IP kennis (IP-adres instellen)
 • Basis Active Directory kennis
 • Ervaring met netwerk mappings en bestanden delen
 • Vertrouwd zijn met UNC-paden
 • Ervaring met het uitvoeren van opdrachten vanuit een commando-venster, zoals de DOS-opdrachtprompt
 • Ervaring met het aanpassen van de BIOS-instellingen


Bron:

http://www.microsoft.com/learning/en/us/exam.aspx?id=70-687
http://www.microsoft-learning.nl/70-687


Dagen:      5

Locatie:    Arnhem

Prijs:      € 1690,- ex btw

 
offerte-aanvragen
Windows 8 Blog Link ©opyright Contact


 Examen 70-688: Managing and Maintaining Windows 8 Training

Microsoft Learning - Jeroen Spaander

 Managing and Maintaining Windows 8    


Deze Managing and Maintaining Windows 8 training ten behoeve van het 70-688 examen is bedoeld voor kandidaten die werken of werkzaam willen zijn in een middel tot zeer grote IT omgeving waar beroepsmatig Windows 8 als desktop systeem gebruikt wordt. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitrollen, beheren, onderhouden en het oplossen van problemen op het Windows 8 operating systeem. Bent u een Microsoft beheerder, Consultant, of een Migratie Specialist of heeft u ambitie om die functie te betrekken? Dan is deze training uitermate geschikt voor u.

Het Configuring Windows 8 examen (70-688) telt mee voor de voor de volgende Microsoft certificering:

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 8
 
windows-8-training


Inhoud:


      Installatie en applicatie strategie:

 • Het ontwerpen van een besturingssysteem installatie strategie
 • Het ontwerpen van een strategie voor desktop applicaties
 • Het ontwerpen van een strategie voor cloud-applicaties
 • Het ontwerpen van een oplossing voor gebruikersinstellingen


 • Toegangsbeheer:

 • Het opleveren van een ontwerp voor netwerkconnectiviteit
 • Het opleveren van een ontwerp voor toegang op afstand
 • Het opleveren van een ontwerp voor authenticatie en autorisatie
 • Het beheren van data-opslag
 • Het beheren van beveiligings instellingen van gegevens


 • Windows 8 clients en apparaten:

 • Het beheren van hardware en printers
 • Het beheren van mobiele apparaten
 • Het ontwerpen van een recovery-oplossing
 • Het beheren van endpoint security


 • Windows 8 Cloud Services en Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP)

 • Het beheren van clients met Windows Intune
 • Het beheren van openbare cloud-diensten
 • Het monitoren en beheren van klanten doormiddel van MDOP


 

Minimale voorkennis:

Configuring Windows 8, 70-687 examen
Extra Informatie:

Windows 8 Certified Blog
Configuring Windows 8 Training
Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training


Dagen:      5

Locatie:    Arnhem

Prijs:      € 1690,- ex btw

 
offerte-aanvragen
Windows 8 Blog Link ©opyright Contact


 Examen 70-689: Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training

Microsoft Learning - Jeroen Spaander

 Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training    


Deze Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 training ten behoeve van het 70-689 examen is bedoeld voor kandidaten die een Windows 7 MCITP of MCSA certificering hebben en deze naar MCSA Windows 8 willen upgraden.

Het Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 examen (70-689) levert u de volgende Microsoft certificering op:

Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 8
 
windows-8-training


Inhoud:


      Upgrade naar Windows 8 informatie met betrekking tot:

 • Het installeren, upgraden en migreren van Windows 8
 • Het configureren van hardware en applicaties
 • Het installeren en configureren van applicaties via de Windows Store
 • Het beveiligen van bestanden doormiddel van EFS
 • Het beveiligen van de Windows 8 desktop (authenticatie en authorisatie management)
 • Het configureren van netwerk connectiviteit
 • Het configureren van toegang en rechten
 • Het configureren en problemen oplossen ten aanzien van mobiele computers
 • Het monitoren en onderhouden van systemen met Windows 8
 • Het configureren van backup en herstel opties
 • Het configureren van UAC (User Account Control)
 • Het configureren van Hyper-V
 • Scripting met PowershellExtra Informatie:

Windows 8 Certified Blog
Configuring Windows 8 Training
Managing and Maintaining Windows 8 TrainingMinimale voorkennis:

MCSA Windows 7
MCITP: Enterprise Desktop Administrator - Windows 7
MCITP: Enterprise Desktop Support Technician - Windows 7

 

    Installatie en applicatie strategie:

 • Het ontwerpen van een besturingssysteem installatie strategie
 • Het ontwerpen van een strategie voor desktop applicaties
 • Het ontwerpen van een strategie voor cloud-applicaties
 • Het ontwerpen van een oplossing voor gebruikersinstellingen


 • Toegangsbeheer:

 • Het opleveren van een ontwerp voor netwerkconnectiviteit
 • Het opleveren van een ontwerp voor toegang op afstand
 • Het opleveren van een ontwerp voor authenticatie en autorisatie
 • Het beheren van data-opslag
 • Het beheren van beveiligings instellingen van gegevens


 • Windows 8 clients en apparaten:

 • Het beheren van hardware en printers
 • Het beheren van mobiele apparaten
 • Het ontwerpen van een recovery-oplossing
 • Het beheren van endpoint security


 • Windows 8 Cloud Services en Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP)

 • Het beheren van clients met Windows Intune
 • Het beheren van openbare cloud-diensten
 • Het monitoren en beheren van klanten doormiddel van MDOPDagen:      5

Locatie:    Arnhem

Prijs:      € 1690,- ex btw

 
offerte-aanvragen
Windows 8 Blog Link ©opyright Contact


 Application Deployment Training (ADT) ©

Microsoft Learning - Jeroen Spaander Application Deployment Training ©    

In samenwerking met de experts op het gebied van Application Deployment technologie hebben wij voor u een certificering ontwikkeld die aansluit op de vraag naar allround applicatie packaging, scripting, sequencing en deployment administrators, specialisten en experts.

Tijdens de Application Deployment Administrator © training leert u de skills en "Tips and Tricks" met betrekking tot MSI en App-V technologie, de Windows Installer-service en tevens krijgt u hands-on ervaring met Orca, de App-V sequencer, AdminStudio en SCCM 2012. Daarnaast maakt u kennis met het Intake Packaging Test Acceptance Deployment proces.

In de Application Deployment Specialist © training gaan we dieper in op de technologie en worden o.a. Application Deployment naar VDI, RDS en Citrix toegevoegd aan de lesstof en daarnaast bieden wij u een handvat om zelfstandig het Application Deployment proces en de omgeving binnen uw organisatie te implementeren.

De Application Deployment Expert © training gaat nog weer een stap verder en is bedoeld voor zeer gevorderde packagers of sequencers. Wij bieden u aan het einde van elke training de mogelijkheid om uw opgedane kennis en ervaring om te zetten in een certificaat.

"Think out of the box"


 


ADAApplication Deployment Administrator © Training

ADSApplication Deployment Specialist © Training

ADEApplication Deployment Expert © Training

 

Application Deployment Blog Link ©opyright Contact Image Deployment Training (IDT) ©

Microsoft Learning - Jeroen Spaander Image Deployment Training    

In samenwerking met de experts op het gebied van Image Deployment technologie hebben wij voor u een certificering ontwikkeld die aansluit op de vraag naar allround image deployment administrators, specialisten en experts.

Tijdens de Image Deployment Administrator (IDA) © training leert u de skills en "Tips and Tricks" met betrekking tot Image Deployment en daarnaast krijgt u hands-on ervaring met MDOP, MDT, Windows to go, DISM, WADK, Sysprep, USMT, PE en SIM. Ook maakt u kennis met de image deployment en beheer mogelijkheden van SCCM 2012.

In de Image Deployment Specialist (IDS) © training gaan we dieper in op de technologie en worden o.a. VDI, App-V en UE-V toegevoegd aan de lesstof en daarnaast bieden wij u een handvat om zelfstandig het Image Deployment proces en de deployment omgeving binnen uw organisatie te implementeren.

De Image Deployment Expert (IDE) © training gaat nog weer een stap verder en is bedoeld voor zeer gevorderde Image Deployment Specialisten.
Wij bieden u aan het einde van de training de mogelijkheid om uw opgedane kennis en ervaring om te zetten in een certificaat.

"Think out of the box"


 


IDAImage Deployment Administrator © Training

IDSImage Deployment Specialist © Training

IDEImage Deployment Expert © Training

 

Image Deployment Blog Link ©opyright Contact Desktop Deployment Training (DDT) ©

Microsoft Learning - Jeroen Spaander Desktop Deployment Training    

In samenwerking met de experts op het gebied van Desktop Deployment technologie hebben wij voor u een certificering ontwikkeld die aansluit op de vraag naar allround Desktop Deployment administrators, specialisten en experts.

Tijdens de Desktop Deployment Administrator (DDA) © training leert u de skills en "Tips and Tricks" met betrekking tot Desktop Deployment en daarnaast krijgt u hands-on ervaring met MDOP, MDT, Windows to go, WADK, DISM, Sysprep, USMT, PE en SIM. Ook maakt u kennis met de Desktop Deployment en beheer mogelijkheden van SCCM 2012.

In de Desktop Deployment Specialist (DDS) © training gaan we dieper in op de technologie en worden o.a. VDI, App-V en UE-V toegevoegd aan de lesstof en daarnaast bieden wij u een handvat om zelfstandig het Desktop Deployment proces en de deployment omgeving binnen uw organisatie te implementeren.

De Desktop Deployment Expert (DDE) © training gaat nog weer een stap verder en is bedoeld voor zeer gevorderde Desktop Deployment Specialisten.
Wij bieden u aan het einde van de training de mogelijkheid om uw opgedane kennis en ervaring om te zetten in een certificaat.

"Think out of the box"


 


DDADesktop Deployment Administrator © Training

DDSDesktop Deployment Specialist © Training

DDEDesktop Deployment Expert © Training

 

Desktop Deployment Blog Link ©opyright Contact 
Windows 8 Nieuws

Microsoft Certified - Jeroen Spaander


Op 01-08-2012 bracht Microsoft de Windows 8 Microsoft Learning Preview Release uit waarin de volgende onderverdeling van de Learning Tracks gemaakt werd: (indien je op de tracks zelf / de groene blokken klikt wordt je doorgelinked naar de laatste technische informatie op technet)
 • Introduction
 • Developing Fundamentals
 • Developing Windows 8 Apps
 • Advanced Development of Windows 8 Apps
 • Hardware
 • Management
 • Networking
 • Security


Windows 8 ligt vanaf 26 oktober 2012 in de schappen. Voor Software Assurance klanten (SA = Microsoft Partner Network-leden) is de versie voor Enterprise gebruik al vanaf 16 augustus te downloaden. Een Windows 7-pc die je na 2 juni aangeschaft hebt mag je vanaf 26 oktober voor 15 euro updaten naar Windows 8.


De Windows 8 Release Preview werd donderdag 31 mei 2012 vrijgegeven. De Windows 8 Release Preview is een prerelease versie van Windows 8, waarin de nadruk ligt op contacten en apps en waarbij nieuwe technologie op het gebied van sociale media u verbindt met de mensen om u heen. Windows 8 Release Preview is gebouwd op het solide Windows 7 en biedt de beveiliging en betrouwbaarheid die u van Windows gewend bent. Het is snel en geschikt voor een groot aantal apparaten, in het bijzonder de nieuwste generatie touch-apparaten. Net als bij de Consumer Preview release, gebruikt Microsoft de informatie van Release Preview-gebruikers om het uiteindelijke product nog beter te maken. U kunt deze release van Windows 8 gratis downloaden en testen. (de Windows 8 download link staat onder het hoofdstuk Windows 8 download)


Op 29 februari 2012 werd de Windows 8 Consumer Preview versie van Windows 8 beschikbaar gesteld voor het publiek. (tijdens het Mobile World Congress in Barcelona ) Die Windows 8 versie is ondertussen vervangen voor de Windows 8 Release Preview versie.


De Windows 8 Developer Preview (pre-beta) werd dinsdag 13 september 2011 vrijgegeven voor ontwikkelaars.


Veel van de informatie die ik in mijn Windows 8 Blog weergegeven heb komt rechtstreeks uit de Windows 8 pre-beta, consumer-preview en de release-preview versie. Indien u als eerste op de hoogte wilt zijn van alle Windows 8 ontwikkelingen dan kunt u deze rechtstreeks op de Building Windows 8 Twitter site of het Building Windows 8 Blog volgen.


 Windows 7 Examen Overzicht

Microsoft Learning - Jeroen SpaanderKlik op het Examennummer voor meer informatie:

Examennummer: 70-680
Windows 7, Configuring

Examennummer: 70-681
Windows 7 and Office 2010, Deploying

Examennummer: 70-682
Upgrading to Windows 7 MCITP Enterprise Desktop Support Technician

Examennummer: 70-683
Windows 7, Preinstalling for OEMs

Examennummer: 70-684
Windows 7, OEM Reseller

Examennummer: 70-685
Windows 7, Enterprise Desktop Support Technician

Examennummer: 70-686
Windows 7, Enterprise Desktop Administrator

 026-3618779
© 2013   GET ON ICT    Voorwaarden
Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Facebook   Follow GET ON ICT on LinkedIn   Mail GET ON ICT