Welkom
over ons
Opleidingen
overzicht opleidingen
Projecten
overzicht projecten
Detacheren
expertise inhuren?
Contact
contact informatie

     Windows 8 Certified Blog

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander


  Op 01-08-2012 bracht Microsoft de Windows 8 Microsoft Learning Preview Release uit waarin de volgende onderverdeling van de Learning Tracks gemaakt werd: (indien je op de tracks zelf / de groene blokken klikt wordt je doorgelinked naar de laatste technische informatie op technet)
  • Introduction
  • Developing Fundamentals
  • Developing Windows 8 Apps
  • Advanced Development of Windows 8 Apps
  • Hardware
  • Management
  • Networking
  • Security


  Windows 8 ligt vanaf 26 oktober 2012 in de schappen. Voor Software Assurance klanten (SA = Microsoft Partner Network-leden) is de versie voor Enterprise gebruik al vanaf 16 augustus te downloaden. Windows 7-pc s die na 2 juni aangeschaft zijn kunnen vanaf 26 oktober voor 15 euro updaten naar Windows 8.


  De Windows 8 Release Preview werd donderdag 31 mei 2012 vrijgegeven. De Windows 8 Release Preview is een prerelease versie van Windows 8, waarin de nadruk ligt op contacten en apps en waarbij nieuwe technologie op het gebied van sociale media u verbindt met de mensen om u heen. Windows 8 Release Preview is gebouwd op het solide Windows 7 en biedt de beveiliging en betrouwbaarheid die u van Windows gewend bent. Het is snel en geschikt voor een groot aantal apparaten, in het bijzonder de nieuwste generatie touch-apparaten. Net als bij de Consumer Preview release, gebruikt Microsoft de informatie van Release Preview-gebruikers om het uiteindelijke product nog beter te maken. U kunt deze release van Windows 8 gratis downloaden en testen. (de Windows 8 download link staat onder het hoofdstuk Windows 8 download)


  Op 29 februari 2012 werd de Windows 8 Consumer Preview versie van Windows 8 beschikbaar gesteld voor het publiek. (tijdens het Mobile World Congress in Barcelona ) Die Windows 8 versie is ondertussen vervangen voor de Windows 8 Release Preview versie.


  De Windows 8 Developer Preview (pre-beta) werd dinsdag 13 september 2011 vrijgegeven voor ontwikkelaars.


  Zodra er nieuwe informatie omtrent de Windows 8 examens, trainingen en lesmateriaal bekend komt zullen wij dat hieronder vermelden. Voor een overzicht van alle Windows 8 components en features kunt u terecht op het Windows 8 Blog. Mocht u een opmerking of bijdrage hebben die u wilt delen dan kunt u deze ons mailen: Windows 8 mail


  Indien de informatie overeenkwam met wat u zocht en u van mening bent dat wij die op een begrijpelijke wijze voor u beschikbaar gesteld hebben dan kunt u ons belonen en andere mensen van dienst zijn door ons op facebook te liken.

     Windows 8 Certified Blog Index  Windows 8 Certificeringen

  Windows 8 Examens

  MCSA Windows 8 Certificering

  Configuring Windows 8 Training (70-687)

  Windows 8 Training Aanbod

  Managing and Maintaining Windows 8 Training (70-688)

  Windows 8 MOC lesmateriaal

  Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training (70-689)

  Windows 8 Microsoft Press Lesmateriaal

  Windows 8 Nieuws

  Windows 8 Gratis Oefenexamens

  Windows 8 Gratis Trainingsmateriaal     Windows 8

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander


  Windows 8 ligt vanaf 26 oktober 2012 in de schappen. Voor Software Assurance klanten (SA = Microsoft Partner Network-leden) is de versie voor Enterprise gebruik al vanaf 16 augustus te downloaden. Windows 7-pc s die na 2 juni aangeschaft zijn kunnen vanaf 26 oktober voor 15 euro updaten naar Windows 8.

  De Windows 8 Release Preview werd donderdag 31 mei 2012 vrijgegeven en kunt u downloaden door op de link hieronder te klikken:

  Download Windows 8 Release Preview

  Windows 8 Release Preview Product Key: TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF

  Microsoft heeft een overzicht van alle vragen en antwoorden met betrekking tot de Windows 8 Release Preview download en installatie op de Windows 8 Release Preview Installatie Informatie pagina weergegeven.

  Alle informatie met betrekking tot het nieuwe OS van Microsoft vindt u op de volgende locatie:

  Windows 8 Blog

     MCSA Windows 8

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander


  De Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) Windows 8 certificering is bedoeld voor de meest ambitieuze IT-professionals die de nieuwste Windows (8) Desktop omgeving gaan inrichten, uitrollen en beheren. Daarnaast hebben zij alle kennis in huis om in een Enterprise omgeving de applicaties op de juiste wijze beschikbaar te stellen aan hun klanten.

  Indien u geen Windows 7 Desktop certificering op zak heeft dient u het volgende traject te volgen:  Indien u al een Windows 7 certificering (MCITP / MCSA) heeft en wilt upgraden naar MCSA Windows 8 dient u het onderstaande traject te volgen:

     Windows 8 Examens

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander  Klik op het Examennummer voor meer informatie:

  Examennummer: 70-687
  Configuring Windows 8

  Examennummer: 70-688
  Managing and Maintaining Windows 8

  Examennummer: 70-689
  Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8

     Windows 8 MOC (Microsoft Official Curriculum) lesmateriaal

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander  Microsoft heeft sinds enige tijd het Microsoft Official Curriculum (MOC) lesmateriaal op de markt gebracht.
  Elk Microsoft Certified Partner for Learning Solutions (CPLS) is verplicht om een minimaal aantal MOC lespakketten per jaar aan te schaffen en te gebruiken.
  Hieronder staan de cursusvoordelen van een CPLS:
  • u ontvangt training van Microsoft Certified Trainers (MCT)
  • u maakt gebruik van Officiele Microsoft Learning Producten
  • u ontvangt gegarandeerd kwaliteit
  • u krijgt de nieuwste technieken aangeboden
  • u ontvangt speciale aanbiedingen en korting


  GET ON ICT is de afgelopen jaren negenvoudig Microsoft Gold Partner gecertificeerd waaronder de CPLS Gold status.
  Vanaf 2011 zal GET ON ICT de CPLS status los laten daar wij door onze specialistische opzet en de daarbij kleine hoeveelheid aan cursisten per training niet aan de nieuwe verplichting t.a.v. het minimaal aantal cursisten zullen voldoen.

  Onze trainers zijn stuk voor stuk Microsoft Certified Trainers en wij blijven de voordelen en kwaliteit garanderen die u de afgelopen jaren van ons heeft mogen ontvangen.
  Onze MCITP trajecten behoren tot de beste en goedkoopste van heel Nederland.
  Klik op de volgende link voor een overzicht van onze referenties en resultaten: Controleer onze kwaliteitsgarantie

  Klik op het MOCnr voor meer informatie over het Windows 8 MOC lesmateriaal:

  70-687: Configuring Windows 8
  20687A: Configuring Windows 8 (5 Dagen)

  70-688: Managing and Maintaining Windows 8
  Nog geen MOC materiaal beschikbaar.

  70-689: Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8
  Nog geen MOC materiaal beschikbaar.

     Windows 8 Microsoft Press lesmateriaal

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander


  Nieuw! Gratis Introducing Windows 8 Microsoft Press Ebook
  Klik op het plaatje hier rechts om het gratis Introducing Windows 8 Microsoft Press Ebook meteen te downloaden of klik op de link om naar de Microsoft Press website te gaan.

  Al 25 jaar heeft Microsoft Press, de uitgever van Microsoft, een uitgebreid aanbod aan publicaties ontwikkeld om u te helpen het meeste uit de Microsoft producten en technologieën te halen ongeacht uw functie, vaardigheden, en het niveau van uw deskundigheid.
  Microsoft Press-boeken en middelen zijn zijn over de hele wereld in tientallen talen beschikbaar en zijn geschreven door experts uit de industrie.
  De uitgaven helpen zowel nieuwe gebruikers, ervaren gebruikers en IT-professionals bij het zo snel mogelijk leren optimaal gebruik te maken van de Microsoft-technologie.
  Microsoft Press biedt boeken, cd's, zelfstudietrainingskits en video's om tegemoet te komen aan de verschillende wensen en voorkeuren om te leren.

  De boeken worden uitgebracht in series, elke serie is geschikt voor de verschillende niveau's gebruikers.
  Voor beginners zijn er de Plain and Simple- en Step by Step-series.
  Voor de IT-professionals die bij willen blijven en kennis willen nemen van de laatste technologie is er een groot aantal uitgaven.
  Ook voor developers is er een groot aantal uitgaven binnen zeer specifieke aandachtsgebieden.
  Tijdens onze klassikale trainingen maken wij uitsluitend gebruik van de Microsoft Press Training Kits om het hoogste niveau van kwaliteit te garanderen.

  U vindt een volledig overzicht van de verschillende series op de Microsoft Press-site.

  De Microsoft Press-boeken zijn bij ons te bestellen in combinatie met aanvullend lesmateriaal, oefenexamens of in combinatie met onze online virtuele training-omgeving.

  Ik wil graag een MS Press boek bestellen en tevens informatie aanvragen omtrent extra oefenmateriaal...

     Windows 8 Gratis Trainingsmateriaal

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander
  Introducing Windows 8

  Introducing Windows 8
  by GET ON ICT  De hieronderstaande link verwijst u naar De Windows 8 Learning Snacks site waar u alvast een voorproefje kunt nemen op de stof die in het examen behandeld zal worden:
  Klik op mij voor alle Windows 8 Learning Snacks op een rij

  De hieronderstaande link verwijst u naar de Algemene Microsoft Learning Snacks site waar u Learning Snacks vindt over allerhande Microsoftproducten:
  Klik op mij voor alle Microsoft Learning Snacks op een rij

  De hieronderstaande link verwijst u naar de Microsoft Windows 8 HOW TO movies site waar u demonstratie filmpjes vindt over een groot aantal Windows 8 onderdelen en de bijbehorende configuratie opties:
  Klik op mij voor alle Windows 8 HOW TO movies op een rij Op de volgende pagina heeft Microsoft voor u een berg aan gratis Windows 8 Training materiaal verzameld: Gratis Microsoft Windows 8 Training

     Windows 8 Gratis Oefenexamens

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander  De hieronderstaande link verwijst u naar de examcollection site waar u alle oefenexamens voor alle Microsoft examennummers kunt vinden:
  Klik op mij voor alle Microsoft examen oefenvragen & antwoorden op een rij

  Gebruik van de oefenexamens is op eigen risico. Wij kunnen alleen garanderen dat u slaagt voor het officiele examen indien u bij ons de desbetreffende cursus volgt.
  Aangezien de oefenvragen vaak 1 op 1 terug komen in het officiele examen blijkt het in de praktijk mogelijk om alleen door stampwerk en zonder daadwerkelijke kennis de benodigde punten te behalen.

  Wij keuren deze manier van papiertjes verzamelen natuurlijk niet goed. Het nut van het certificeren wordt hiermee uitgeholt en de verkeerde mensen worden op de verkeerde plek op de werkvloer aangenomen, waardoor deze niet alleen zichzelf voor schut zetten maar ook hun collega's of het bedrijf waarvoor zij werkzaam zijn.     Examen 70-687: Configuring Windows 8 Training

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander

   Configuring Windows 8 Training    


  Deze Windows 8, Configuring training ten behoeve van het 70-687 examen is bedoeld voor kandidaten die werken of werkzaam willen zijn in een middel tot zeer grote IT omgeving waar beroepsmatig Windows 8 als desktop systeem gebruikt wordt. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitrollen, beheren, onderhouden en het oplossen van problemen op het Windows 8 operating systeem. Bent u een Microsoft beheerder, Consultant, of een Migratie Specialist of heeft u ambitie om die functie te betrekken? Dan is deze training uitermate geschikt voor u.

  Het Configuring Windows 8 examen (70-687) telt mee voor de voor de volgende Microsoft certificering:

  Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 8
   
  windows-8-training


  Inhoud:

  • Het installeren, upgraden en migreren van Windows 8
  • Het configureren van hardware en applicaties
  • Het installeren en configureren van applicaties via de Windows Store
  • Het beveiligen van bestanden doormiddel van EFS
  • Het beveiligen van de Windows 8 desktop (authenticatie en authorisatie management)
  • Het configureren van netwerk connectiviteit
  • Het configureren van toegang en rechten
  • Het configureren en problemen oplossen ten aanzien van mobiele computers
  • Het monitoren en onderhouden van systemen met Windows 8
  • Het configureren van backup en herstel opties
  • Het configureren van UAC (User Account Control)
  • Het configureren van Hyper-V
  • Scripting met Powershell


  Extra Informatie:

  Windows 8 Certified Blog
  Managing and Maintaining Windows 8 Training
  Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training

   

  Minimale voorkennis:

  • Basis XP of Vista of Windows 7 kennis
  • Basis TCP / IP kennis (IP-adres instellen)
  • Basis Active Directory kennis
  • Ervaring met netwerk mappings en bestanden delen
  • Vertrouwd zijn met UNC-paden
  • Ervaring met het uitvoeren van opdrachten vanuit een commando-venster, zoals de DOS-opdrachtprompt
  • Ervaring met het aanpassen van de BIOS-instellingen


  Bron:

  http://www.microsoft.com/learning/en/us/exam.aspx?id=70-687
  http://www.microsoft-learning.nl/70-687


  Dagen:      5

  Locatie:    Arnhem

  Prijs:      € 1690,- ex btw

   
  offerte-aanvragen
  Windows 8 Blog Link ©opyright Contact


     Examen 70-688: Managing and Maintaining Windows 8 Training

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander

   Managing and Maintaining Windows 8    


  Deze Managing and Maintaining Windows 8 training ten behoeve van het 70-688 examen is bedoeld voor kandidaten die werken of werkzaam willen zijn in een middel tot zeer grote IT omgeving waar beroepsmatig Windows 8 als desktop systeem gebruikt wordt. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitrollen, beheren, onderhouden en het oplossen van problemen op het Windows 8 operating systeem. Bent u een Microsoft beheerder, Consultant, of een Migratie Specialist of heeft u ambitie om die functie te betrekken? Dan is deze training uitermate geschikt voor u.

  Het Configuring Windows 8 examen (70-688) telt mee voor de voor de volgende Microsoft certificering:

  Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 8
   
  windows-8-training


  Inhoud:


       Installatie en applicatie strategie:

  • Het ontwerpen van een besturingssysteem installatie strategie
  • Het ontwerpen van een strategie voor desktop applicaties
  • Het ontwerpen van een strategie voor cloud-applicaties
  • Het ontwerpen van een oplossing voor gebruikersinstellingen


  • Toegangsbeheer:

  • Het opleveren van een ontwerp voor netwerkconnectiviteit
  • Het opleveren van een ontwerp voor toegang op afstand
  • Het opleveren van een ontwerp voor authenticatie en autorisatie
  • Het beheren van data-opslag
  • Het beheren van beveiligings instellingen van gegevens


  • Windows 8 clients en apparaten:

  • Het beheren van hardware en printers
  • Het beheren van mobiele apparaten
  • Het ontwerpen van een recovery-oplossing
  • Het beheren van endpoint security


  • Windows 8 Cloud Services en Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP)

  • Het beheren van clients met Windows Intune
  • Het beheren van openbare cloud-diensten
  • Het monitoren en beheren van klanten doormiddel van MDOP


   

  Minimale voorkennis:

  Configuring Windows 8, 70-687 examen
  Extra Informatie:

  Windows 8 Certified Blog
  Configuring Windows 8 Training
  Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training


  Dagen:      5

  Locatie:    Arnhem

  Prijs:      € 1690,- ex btw

   
  offerte-aanvragen
  Windows 8 Blog Link ©opyright Contact


     Examen 70-689: Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training

  Microsoft Learning - Jeroen Spaander

   Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 Training    


  Deze Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 training ten behoeve van het 70-689 examen is bedoeld voor kandidaten die een Windows 7 MCITP of MCSA certificering hebben en deze naar MCSA Windows 8 willen upgraden.

  Het Upgrading Your Skills to MCSA Windows 8 examen (70-689) levert u de volgende Microsoft certificering op:

  Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA): Windows 8
   
  windows-8-training


  Inhoud:


       Upgrade naar Windows 8 informatie met betrekking tot:

  • Het installeren, upgraden en migreren van Windows 8
  • Het configureren van hardware en applicaties
  • Het installeren en configureren van applicaties via de Windows Store
  • Het beveiligen van bestanden doormiddel van EFS
  • Het beveiligen van de Windows 8 desktop (authenticatie en authorisatie management)
  • Het configureren van netwerk connectiviteit
  • Het configureren van toegang en rechten
  • Het configureren en problemen oplossen ten aanzien van mobiele computers
  • Het monitoren en onderhouden van systemen met Windows 8
  • Het configureren van backup en herstel opties
  • Het configureren van UAC (User Account Control)
  • Het configureren van Hyper-V
  • Scripting met Powershell  Extra Informatie:

  Windows 8 Certified Blog
  Configuring Windows 8 Training
  Managing and Maintaining Windows 8 Training  Minimale voorkennis:

  MCSA Windows 7
  MCITP: Enterprise Desktop Administrator - Windows 7
  MCITP: Enterprise Desktop Support Technician - Windows 7

   

     Installatie en applicatie strategie:

  • Het ontwerpen van een besturingssysteem installatie strategie
  • Het ontwerpen van een strategie voor desktop applicaties
  • Het ontwerpen van een strategie voor cloud-applicaties
  • Het ontwerpen van een oplossing voor gebruikersinstellingen


  • Toegangsbeheer:

  • Het opleveren van een ontwerp voor netwerkconnectiviteit
  • Het opleveren van een ontwerp voor toegang op afstand
  • Het opleveren van een ontwerp voor authenticatie en autorisatie
  • Het beheren van data-opslag
  • Het beheren van beveiligings instellingen van gegevens


  • Windows 8 clients en apparaten:

  • Het beheren van hardware en printers
  • Het beheren van mobiele apparaten
  • Het ontwerpen van een recovery-oplossing
  • Het beheren van endpoint security


  • Windows 8 Cloud Services en Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP)

  • Het beheren van clients met Windows Intune
  • Het beheren van openbare cloud-diensten
  • Het monitoren en beheren van klanten doormiddel van MDOP  Dagen:      5

  Locatie:    Arnhem

  Prijs:      € 1690,- ex btw

   
  offerte-aanvragen
  Windows 8 Blog Link ©opyright Contact


      
   
  © 2012   GET ON ICT    Voorwaarden
  Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Twitter   Follow GET ON ICT on Facebook   Follow GET ON ICT on LinkedIn   Mail GET ON ICT
  026-3618779